pátek 9. října 2015

Jablečná sezóna


Křížaly. Kdo by je nemiloval.


Oproti loňsku přišlo pár vylepšení postupu a mechanismu výroby:


1) Doubledecker. 
Hodně praktické a urychlující a zjednodušující. Chci mít víc křížal. Hehe.


2) Odšťavňovač.
A ne ledajaký. V dnešní době elektronických, elektrotechnických a elektromechanických vymožeností jsem při výmalbě špajzu našla tenhle skvost, o kterém jsem si původně myslela, že je mlýnek na maso. Maminka mě vyvedla z omylu. 
A tak jsem ho chtěla co nejdříve zužitkovat. A abych byla správně alternativně "bio" a "eko", sešrotovala jsem zbytky z výroby křížalek ještě na jablečnou šťávu. Yamii. 
Teď už jen na balkóně založit kompost a budu aspoň částečně spokojená. Hehe.




Tolik z reportu od kuchyňské linky. 
Zásoby jablečných ňaminek se rozšiřují, zima může pomalu přijít :)


Žádné komentáře:

Okomentovat